FOTOGRAFII CU COPII AVORTATI

ATENTIE! - Urmatoarele pagini contin imagini despre avort.
Daca acest gen de material va ofenseaza, nu le vizionati!

foto 1 | foto 2 | foto 3 | foto 4 | foto 5 | foto 6 | foto 7 | foto 8 | foto 9 | foto 10

De ce aratam fotografiile sangeroase ale copiilor nenascuti ucisi?

"O fotografie valoareaza cat o mie de cuvinte"

Oricum, in acest caz valoreaza mult mai mult. Sute de mii de copii nenascuti sunt ucisi prin avort in fiecare an in Romania si milioane in lume. O atrocitate de asemenea amploare nu trebuie sa ramana ascunsa. Aceste fotografii arata suferinta copiilor nenascuti.

Iata pe scurt scopul nostru prin expunerea acestor fotografii.

Oprirea cenzurii

Expunem aceste fotografii deoarece media a cenzurat copiii nenascuti in "problema avortului". Presa refuza sa arate poporului roman cum arata acesti copii care mor in pantecele mamei. Noi pur si simplu incercam sa evitam ceea ce media a camuflat, prin expunerea acestor fotografii.

Acum romanii pot vedea si singuri cum arata un copil avortat dupa ce el sau ea a fost in mainile unui abortionist.

Multi cred in mitul conform caruia avortul inseamna doar indepartarea unor tesuturi benigne. Aceste fotografii arata cat de primitiva este aceasta gandire. Expunerea acestor fotografii arata poporului nostru un holocaust imens ce are loc chiar in mijlocul nostru, ca indiferenta noastra fata de acesta trebuie sa inceteze, si ca ca noi trebuie sa actionam in interesul celor care sunt chinuiti.

Credinta in Hristos

Hristos a invatat: "Iubiti-va aproapele ca pe voi insiva". Daca am fi fost in situatia aproapelui nenascut amenintat cu o moarte nedreapta, am fi sperat ca cineva sa vorbeasca in apararea noastra, asa ca noi vorbim in apararea lor.

Unii spun ca fotografiile noastre sunt dezgustatoare si ca ranesc morala noastra crestina. Raspunsul nostru: ati vazut vreodata o fotografie frumoasa a unei crime? Crima este dezgustatoare; avortul este crima; prin urmare, fotografiile noastre sunt dezgustatoare.

Pe de alta parte, ce raneste mai mult morala nostra crestina: tacerea noastra in timp ce aproapele nostru este omorat cu nedreptate sau expunerea atrocitatilor comise asupra aproapelui (Efeseni 5:11)? Noi credem ca prima varianta.

De asemenea, expunem aceste fotografii sa informam natiunea noastra ca a fost incalcata Porunca lui Dumnezeu, si asa sa chemam poporul la pocainta, fara de care mania lui Dumnezeu va veni asupra noastra.

Fotografiile noastre stau ca o inculpare ce bantuie poporul nostru dar si toate popoarele care nu le pasa de aceas holocaust al celor care nu pot sa strige.

Informatii utile:
corpul meu alegerea mea spune o femeie pro choise, pro-avort - corpul meu nicio alegere, nicio sansa, spune un copil nenascut- my body my choise say a pro choise women - my body no choise, say an unborn babySiteuri unde gasiti poze cu copii avortati (aceasta cultura a morii este promovata de pro-choise [clinici, organizatii, etc. de planificare familiala] si un cultura vietii [apararea, protejarea vietii din momentul conceptiei pana la moartea naturala] promovata de pro-vita, pentru viata, pro-life):
* 100 fotografii cu copii avortati - 100 abortion photos
* imagini avort - copii avortati - abortion images
* imagini cu copii avortati, imagini ale avortului - images of abortion
* poze cu avorturi, un holocaust - abortion pictures, an holocaust
* poze cu avorturi - abortion pictres - abort73.com
* nu avortului - abortion no
* imagini cu avorturi - abortion photos (International Abortion Photos: Brazil / Canada / China / South Africa / United Kingdom) - abortionno.org
* imagini cu avort explicite - graphic abortion images - aparatorii vietii - Advocates of Life
* imagini cu copii avortati - abortion images
* poze cu avorturi si marturiile fostilor lucratori din clinicile de avorturi (planificare familiala) - abortion pictures and testimony of former abortion clinic worker (Family Planning) - clinicquotes.com
* fotografii cu copii avortati, fotografii google - abortion pictures, google pictures