Victima a violentei in familie?
 Daca esti insarcinata si victima a violentei in familie, sau daca partenerul te preseaza sa faci avort, impotriva vointei tale, aici gasesti ajutor:
- Institutii active in prevenirea si combaterea violentei in familie

- Adaposturi pentru victimele violentei in familie

Ultimele articole

Campanii Anti-Avort

Alege Viata !
NU iti ucide bebelusul !

Alege viata ! NU iti ucide bebelusul ! - Campanie Anti Avort - Campanie Pro-Vita - Pentru Viata - Pro-Life

Dreptul la Viata -
Spune NU avortului
Dreptul la Viata ! Spune NU Avortului - Campanie Anti Avort - Campanie Pro-Vita - Pentru Viata - Pro-Life


International Anti-Abortion Campaigns

The Pill Kills - Pilula Ucide
The Pill Kills - The Pill Kills Women - The Pill Kills Unborn Babies - Pilula (anticonceptionala, contraceptiva hormonala, etc.) Omoara Femeile - Pilula Omoara Copii Nenascuti - Campanie Pro Life - Pro Vita - Pentru Viata
- The Pill Kills Women -
Pilula (anticonceptionala, contraceptiva, hormonala, etc.) Omoara Femeile
- The Pill Kills Babies -
Pilula Omoara Copii Nenascuti

A two-minute video overview of abortion. What it is, who it affects, how it is performed, why it happens, and why it is unjust.
A two minute video overview of abortion. A two-minute video overview of abortion. What it is, who it affects, how it is performed, why it happens, and why it is unjust. Anti Abortion Campaign by Abort73.com - Campanie Pro Life - Pro Vita - Pentru Viata
The graphic portions of this video have been obscured through pixelization. For an unfiltered look at what abortion actually does to the most helpless members of the human community, visit Abort73.com.
Anti-Abortion Campaign by Abort73.com

The Truth Trucks -
The Truth about Abortion -
Adevarul despre Avort

Where are the Truth Trucks now ? - OperationRescue.org - The Truth about Abortion - Campanie Pro Life - Pro Vita - Pentru Viata
The Truth Trucks - Anti-Abortion Campaign by OperationRescue.org

Mai multe campanii din Romania, dar si internationale, de informare, consiliere si ajutor: Campanii Anti-Avort, pliante Pro Vita, brosuri, carti, Pentru Viata - Pro Life - Choose Life ! - Alege Viata ! Nu iti ucide bebelusul ! Consiliere, Ajutor - femei in criza de sarcina, pre si post avort, familii...

Mesaje pe Twitter

Utilizatori online

Avem 51 vizitatori online
Strigatul mut . . .The Silent Scream . . . Imprimare
Avort - Ce spune Stiinta, Medicina
Scris de Administrator   
Duminică, 17 August 2008
Vizualizări: 66131

Un fost doctor abortionist (Dr. Bernard N. Nathanson) descrie cum se face un avort si cum se comporta copilul cand bisturiul se apropie si incearca sa il sfasie.
Embrion saptamana a noua de la conceptie - Copil nenascut saptamana 9 de la conceptieParti: 
- partea I: prezentarea Dr. Bernard Nathanson, descrierea tehnologiei cu ultrasunete si cum putem vedea pentru prima data in pantec 

- partea II: descrierea detaliata a tehnologiei ultrasunetelor si exemplificarea ei 

- partea III: prezentarea dezvoltarii fetusului de la 4 saptamani la 28 de saptamani cu ajutorul machetelor din plastic tridimensionale 

- partea IV: prezentarea uneltelor unui abortionist si filmarea unui avort prin absorbtie, prin aspiratie 

- partea V: Dr. Nathanson discuta cu un abortionist care i-a permis sa filmeze cu ultrasunete avortul prin absorbtie, prin aspiratie. Acesta dupa ce a facut peste 10.000 de avorturi, impresionat de filmarea prin ultrasunete a renuntat sa mai faca vreun avort 

- partea VI prezinta o fetita care tocmai urmeaza sa fie avortata si care se misca in pantec, bataile inimii ii cresc la 140 pe minut si din cand in cand isi suge degetul. Pe masura ce pompa de absorbtie a avortionistului patrunde in pantec, fetita se retrage violent in coltul opus incercand sa evite instrumentul. Gura ei este vizibil deschisa, intr-un strigat mut de disperare 

- partea VII: bataile inimii cresc la peste 200 pe minut pe masura ce simte agresiunea. Se zbate violent intr-o incercare fara reusita de a evita instrumentul. Pompa de absorbtie a avortionistului incepe sa ii sfasie membrele copilului, in urma lasand doar capul in uter care este prea mare pentru a fi scos intreg. Abortionistul incearca sa sfartece capul cu un forceintrare il scoate bucata cu bucata 

- partea VIII: intr-un efort pentru a "dezumaniza" procedura, abortionistul si anestezistul se refera la capul copilului numindu-l "numarul 1". Abortionistul sfarteca "numarul 1" cu forcepsul si il scoate bucata cu bucata din uter

- partea IX: statisticile abortionistilor sunt relevate si se explica cine beneficiaza de pe urma industriei avortului si a anticonceptionalelor.

 - partea X: femeile sunt victime de asemenea, alaturi de pruncii omorati. Nu li s-a spun nimic despre copilul nenascut si despre procedura de avort. Pantecele le-a fost perforat, infectat, distrus si sterilizat. Toate ca rezultat al unei operatii despre care majoritatea nu cunosc adevarul.

Filme ca acesta trebuie sa faca parte din informarea femeilor inainte de a face un avort, conform legislatiei. Din pacate, presiunea din partea suporterilor avortului si a organizatiilor neguvernamentale ce promoveaza asa zisa "planificare familiala" fac ca putine femei sa aleaga avortul in cunostinta deplina a procedurii, urmarilor dar mai ales asupra semnificatiei morale. 

 Reunoasterea pruncului nenascut ca fiinta a cunoscut o evolutie de-a lungul timpului, de la momentul nasterii pana la 3 luni sau mai putin, in functie de diverse state. Iar pe masura ce instrumentele de detectare permit, aflam din ce in ce mai mult despre evolutia in pantec a copilului, de la momentul conceperii pana la nastere. 

Filmul este realizat si prezentat de dr. Bernard Nathanson, pe care "Strigatul mut" l-a schimbat total. Din director al unei clinici de avorturi din New York si fondator al NARAL, organizatie cu un rol crucial in legalizarea avortului in SUA (procesul Roe vs Wade), dr. Nathanson a devenit un mare luptator pentru cauza vietii.

Acest film nu are nimic a face cu religia. Dr. Nathanson s-a declarat ateu. Acest film nu are nimic a face cu convingerile personale. Este doar crudul adevar: acela ca avortul nu inseamna "dreptul femeii de a alege", ci o crima comisa "legal" impotriva unei fiinte umane.

Organizatiile, medicii si politicienii pro-avort din Romania si intreaga lume tin femeile in ignoranta, ascunzandu-le, prin omisiune sau minciuna, adevarata natura a acestui act criminal, dar si consecintele devastatoare pe care avortul le are chiar asupra femeilor care-l fac.

Avortul a devenit o industrie puternica si influenta. Cu cinism, cei care pretind ca "ajuta femeile" opereaza in toata lumea o retea de mii de clinici, cu o cifra de afaceri de miliarde de dolari. Bani patati de sange.

Impotriva acestora se poate lupta cu instrumente precum "Strigatul mut". Vizionati filmul si anuntati si pe altii despre existenta lui.

Versiunea filmului tradus in romana:

 

Descarca fisierul original in rezolutie maxima (72.16 MB)
Pentru a salva pe calculatorul dumneavoastra fisierul original in rezolutie maxima, dati click dreapta pe link si apoi alegeti "Save Target As ..." sau "Save Link As ..."

 

Versiunea filmului in engleza subtitrat in romana (calitate video mai buna de pe vimeo):

Strigatul mut | The Silent Scream (Romanian subtitles)

 Unii spun ca...
Un avort este o interventie banala prin care se indeparteaza un ghem de tesuturi numit produs de conceptie. Acesta este o parte din corpul mamei. E cam la fel ca la o apendicita. Sau la extractia unei masele. Decizia de a pastra sau nu sarcina este exclusiv problema privata a femeii, care are dreptul suveran de a hotari ce face cu trupul ei. Asadar, avortul trebuie sa fie legal si accesibil oricarei femei. Cei care fac avorturi salveaza femeile de la o viata nefericita sau de la complicatiile unui avort empiric. Avortul este sigur si fara urmari. Avortul este solutia cea mai potrivita pentru o sarcina nedorita!

Altii cred ca...
Avortul este uciderea brutala a unei fiinte umane, deplina, unica, lipsita de aparare. Copilul nenascut este o persoana umana si ar trebui sa fie protejat prin lege la fel ca oricare dintre noi. Medicii avortionisti sunt parte a unui business mondial care, sub aparenta "ajutorarii femeilor", produce miliarde de dolari profit. Femeile care au facut un avort sufera foarte des de urmari fizice si psihice devastatoare. Avortul nu este niciodata o solutie pentru o sarcina nedorita.

Ai vrea sa afli adevarul despre avort?
Documentarul medical "Strigatul mut", unul din cele mai dramatice filme realizate vreodata, te va ajuta sa intelegi mai multe.

Statistici avort la cerere:
-
1958-1966 numar avorturi raportat7.521.100
-
1967-1989 numar avorturi raportat6.549.823
-
1990 numar avorturi raportat aproape 1.000.000
-1990-2009 numar avorturi raportat7.375.053
Total avorturi 1958-2009 numar de avorturi raportat
21.445.976 (copii nenascuti omorati prin avort la cerere, avort chirurgical - avort prin chiuretaj, aspiratie, etc.).

Sunt mult mai multi copii avortati, omorati prin:
- avorturi hormonale (anticonceptionale, contraceptive, vaccinuri contraceptive - CO, etc.) - in acest caz, prin rateurile reale de 3-8% in ce priveste oprirea ovulatiei, se omoara 3-12 copii pe an nemainumarand numarul gemenilor
- avorturi chimice (medicamentoase cu: RU 486, Prostaglandine, solutii saline, etc.)
- avorturi induse de  prezervative si spermicidele sau Nonoxynol 9 continut in unele lubrifiante de pe prezervative, etc. (bolile cu transmitere sexuala trec prin fisurile si gaurile din toate prezervativele (intre 1 - 50 de microni) si astfel se ajunge la boli, afectiuni grave si fatale, dar si la infertilitate care duce si  la Fertilizarea In Vitro care este alta fata a avortului)
- avorturi mecanice (sterilet - injectat cu substante hormonale de sinteza sau din extracte animale ca si avortul hormonal, etc.; pe langa partea mecanica din cupru, din care este facuta spirala, steriletul omoara copii ca si avortul hormonal datorita substantelor hormonale injectate)
- Fertilizarea In Vitro  sau FIV - in acest caz, in procedura de fertilizare in vitro,  se omoara sute de copii pana se naste 1 copil

Detalii despre avortul nevazut si avortul timpuriu (avortul in primele 14 zile de la conceptie, avortul menstrual), avortul indus de prezervativ, spermicide, Nonoxynol 9, sterilet, Fertilizarea In Vitro (FIV), etc.  in inregistrarile video, audio si in cartea d-nei  dr. Christa Todea-Gross: "Indrumarul medical si crestin despre viata...." (carte ce se poate descarca gratuit in format PDF si de pe acest site sau de pe siteurile Pro Vita (Pentru Viata) unde se mai gaseste si sub numele de GHIDUL PRO VITA).

Statistica realizata de Asociatia ProVita Bucuresti.
Sursa statistica: Ministerul Sanatatii (Centrul de Statistica si Informatica in Sanatatea Publica) si Institutul National de Statistica

Statistica detaliata la: http://provitabucuresti.ro/docs/stat/statistici.avort.ro.pdf 

Numarul de avorturi raportat este mult mai mare si in crestere in ultimii ani deoarece clinicile private de "planificare familiala" (planning familial) unde se fac avorturi nu raporteaza cifrele exacte (datele sunt subraportate). 

Romania este pe primul loc in Europa la avorturi.

Cum a ajuns Romania sa aiba 22 milioane de avorturi -
Articol in Romania Libera despre situatia demografica, avort si politica in domeniul natalitatii

Raspunsul - "Strigatul mut" | The Answer (Bernard Nathanson - „The Silent Scream”) [Ro]


Imediat dupa lansarea in 1985, filmul „Strigatul mut” (vezi aici cu traducere in romana: strigatulmut.ro ) a fost atacat virulent de lobby-ul pro-avort care acuza ca pelicula a fost manipulata, ca fatul avea mai mult de 12 saptamani și chiar ca dr. Nathanson ar fi fost medicul care a facut acel avort.
Aici puteti vedea „Raspunsul” - inclusiv marturia personala a medicului care a intrerupt sarcina din „Strigatul mut”.

The Silent Scream” was released in 1985 to a storm of controversy and attacks by the pro-abortion movement, claiming that the film was manipulated and misinterpreted, that the fetus was older than 12-weeks, even that Dr. Nathanson participated in the abortion. Here is the response - including the actual testimony of the doctor that performed the abortion.


Eugenia („imbunatatirea rasei umane") - ieri si azi. Partea I/II


Adevaratul test al calibrului moral al unei natiuni este felul in care sunt tratati cei mai slabi si mai vulnerabili. Cum ne purtam cu aceia care nu au o voce, cu aceia care nu se pot apara singuri? Cu dizabilii, cu nenascutii, cu cei cu probleme mentale?

EUGENIA semnifica teoria si practica unei pretinse „imbunatatiri" umane prin selectie artificiala si eliminarea oamenilor „imperfecti" - inainte sau dupa nastere.
Eugenia este fiica legitima a „evolutiei" (o extindere in societate a legilor junglei prin asa-numitul „darwinism social") si ruda de sange cu eutanasia, infanticidul si genocidul rasial si Holocaustul.

O scurta istorie a eugeniei intr-un documentar realizat de Cristi Tepes pentru Televiziunea Romana - Emisiunea „Semne". Utilizat cu permisiunea realizatorului.

Subiecte discutate: eugenics, eugenie, racism, rasism, hitler, stalin, mao, selectie genetica, provita, avort, avort terapeutic, cristi tepes, selectia naturala, darwinism, teoria evolutiei, eutanasie, infanticid

Eugenia („imbunatatirea rasei umane") - ieri si azi. Partea II/II

PLEDOARIE PENTRU VIATA - Emisiune ocazionata de "Marsul pentru Viata" - TVR Info - 24 martie 2012

Emisiunea "De la + la infinit" difuzata la TVR INFO pe 24 martie 2012 a avut titlul "Pledoarie pentru viata" si a fost ocazionata de "Marsul pentru Viata" (MarsulPentruViata.ro).

Invitati: prof. dr. Vasile Astarastoae - presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Larisa Iftime - Asociatia Provita Media.

Prin telefon: Bogdan Stanciu - Asociatia "Pro Vita pentru nascuti si nenascuti", filiala Bucuresti.

Moderator - Razvan Bucuroiu.

De vazut si: EXPLOZIA SAU IMPLOZIA POPULATIEI? - Suprapopulare sau Depopulare (Subpopulare - SINUCIDEREA COLECTIVA) in toata lumea? - EUGENIE? - Eugenia sau "imbunatatirea rasei umane". PROGRAME DE DEPOPULARE sau UCIDEREA PREMEDITATA A POPULATIEI PRIN DIVERSE METODE DE DEPOPULARE - SanatateSiViata.ro* Asociatia Pro Vita filiala Bucuresti pe canalul Vimeo de la:
Vimeo.com/6174632 - pe langa Strigatul Mut (The Silent Scream) pe Vimeo gasiti si alte filme, utile de la Asociatia Pro Vita filiala Bucuresti aduse din strainatate de la Asociatiile Pro-Life (si adevaratii medici, doctori care respecta viata umana inca de la incepututile ei, din momentul conceptiei si pana la moartea naturala) filme de calitate foarte buna, rezolutie mare, despre: Avort, Anticonceptionale, Contraceptive, Sindromul Post-Avort, Marturii femei care au facut avort, Marturii femei care NU au facut avort,  Dezvoltare embrionara, fetala, a copilului nenascut, Boli cu transmitere sexuala (Doctors for life, Alegerile), Cresterea infertilitatii la populatie (din cauza Avorturilor, anticonceptionalelor, bolilor cu transmitere sexuala etc.) "Iarna Demografica", Bioetica, Prezentarea Asociatiei Pro-Vita si centrele sociale din Valea Plopului ( AsociatiaProVita.org ) si Valea Screzii (unde se ingrijesc copilasii orfani sau salvati de la avort), Cum s-a infiintat Pro-Vita in Romania in 1990 (film Mai presus de Moarte in iubire) si alte filme utile...care or sa lamureasca pe cei inca nelamuriti cand incepe viata umana, de ce Avortul este o Crima, Pruncucidere, la fel Anticonceptionale, Contraceptivele care induc avortul timpuriu in primele 14 zile de la conceptie, RU-486 substante avortive, etc.

Cateva din filmele de la Pro Vita Bucuresti  puse pe Vimeo (si cateva prezentari despre Asociatia Pro Vita):

 


- Miracolul vietii | The miracle of life (Romanian subtitles) - Nasterea unui copil este încununarea celui mai complex, misterios si miraculos proces. Renumitul fotograf suedez Lennart Nilsson prezintă incredibilul voiaj al noii vieti cu o uimitoare privire în universul microscopic al corpului uman, prin imagini mărite de până la 500.000 de ori.


- Eyewitness: The next generation (p. I) | Martor ocular: Generaţia urmatoare (p. I) - "Fereastra spre interior" este filmul care a marcat inceputul folosirii sonografiei in miscarea pro-life/pro-vita.
Viata inainte de nastere. De secole a fost un factor necunoscut, pur si simplu pentru ca copilul era invizibil. Un abdomen umflat semnifica cresterea, dar fara imagini, acea "crestere" era considerata doar un glob de tesuturi sau de materie fetala.

Astazi, cu ajutorul tehnologiei avansate si a sonografiei 3-D si 4-D, putem observa organe, degete, putem vedea cum copilul loveste, sare si isi misca mainile si picioarele! O adevarata "fereastra spre interior!" Priviti aceasta incredibila calatorie, pentru ca sunteti martorii unei minuni: minunea vietii umane inauntrul pantecelui mamei sale.  


- Eyewitness: The next generation (p. II) | Martor ocular: Generatia urmatoare (p. II) - Extrase din DVD-ul "Martor ocular - Generatia urmatoare" de dr. Shari Richards.
"O imagine valoreaza cat o mie de cuvinte"... mai ales daca imaginea este realizată cu ajutorul unei tehnologii de ultima ora! Urmarea unui alt documentar celebru - "Fereastra spre interior" ("Window to the Womb") – "Martor ocular" prezintă o calatorie fascinanta de-a lungul celor 38 de saptamani de sarcina, calatorie facilitata de tehnologia ultrasunetelor, a ecografiei 3D si 4D. Perfect pentru seminarii in scoli, pentru sali de asteptare in spitale si pentru centre de consiliere.

Aceasta varianta are 15' si este descriptiva (cu subtitluri).  


- Biologia dezvoltarii prenatale | The Biology of Prenatal Development
"Biologia dezvoltarii prenatale" este un documentar medical care descrie dezvoltarea embrionara si fetala pe parcursul celor 38 de saptamani de sarcina, cu accent pe primul trimestru, cand apar si incep sa functioneze toate sistemele corpului si mai mult de 90% din partile corpului. Documentarul stiintific prezinta imagini rare ale nenascutului in uter, alternate cu secvente animate si naratiune. Copyright The Endowment for Human Development 2006- Ultrasound: A window to the womb | Ultrasunetele: O fereastra spre interior (Romanian subtitles) - "Fereastra spre interior" este filmul care a marcat inceputul folosirii sonografiei in miscarea pro-life/pro-vita.
Viata inainte de nastere. De secole a fost un factor necunoscut, pur si simplu pentru ca copilul era invizibil. Un abdomen umflat semnifica cresterea, dar fara imagini, acea "crestere" era considerata doar un glob de tesuturi sau de materie fetala.

Astazi, cu ajutorul tehnologiei avansate si a sonografiei 3-D si 4-D, putem observa organe, degete, putem vedea cum copilul loveste, sare si isi misca mainile si picioarele! O adevarata "fereastra spre interior!" Priviti această incredibila calatorie, pentru ca sunteti martorii unei minuni: minunea vietii umane inauntrul pantecelui mamei sale.


- In noi este viata [La vie est en nous - Romanian language] - Film documentar realizat de tineri despre problemele tinerilor: dragoste si sexualitate, viata intima, contraceptie, avort, sindrom post-avort, pilula avortiva RU-486, maternitate, marturii femeii care au facut sau NU au facut avort etc.- Dincolo de valea intunecata | Beyond the dark valley (Romanian subtitles) - Un captivant documentar care descrie efectele devastatoare ale avortului asupra femeilor, barbatilor si familiei. Filmul este destinat educarii prin exemplele personale ale celor care depun marturie si prin sustinerea argumentatiei cu fapte si date medicale si stiintifice. 

 


- A baby asks the politicians... - "In fata lipsei de sprijin social si politic pentru femeile gravide, am recreat o intrebare pe care orice copil nenascut ar intreba orice om politic din interiorul pantecelui mamei lui, daca i-am putea auzi vocea."

:: RO ::
"Buna, numele meu este Marta.
Sunt in burtica mamei mele de 15 saptamani!
Tata ne-a parasit.
Asa ca mami e singura, fara alta familie decat mine
E foarte trista...
O aud mereu plangand.
Oamenii, doctorii i-au spus ca trebuie sa faca avort.
Imi puteti explica ce inseamna asta?
O sa ne ajute, pe mine si pe mami?
Multumesc!"

"Confruntati cu lipsa de sprijin social si politic pentru femeia insarcinata, am recreat intrebarea pe care orice copil nenascut ar pune-o unui politician."

::EN::
"In front of the lack of social and political support to pregnant women, we have recreated the question that any baby would ask any politician inside the womb of the baby's mother if we could hear the baby's voice. "

Video by Diocesis TV - Spain- Choose Life! - Alege Viata! - O tanara fata, respinsa de prietenul ei si de tatal ei, deoarece ea este insarcinata, se gandeste sa faca un avort. Apoi gaseste informatii corecte la momentul potrivit. Ea este ajutata de catre o asociatie Pro Life (Pro Vita) si este fericita ca a ales Viata! 
 
- Honest Answers | Raspunsuri oneste (Romanian subtitles) - Interviuri cu femei care au trecut prin criza de sarcina si discutii despre solutiile alese de ele. Detalii despre dezvoltarea fetala, procedurile avortive si factorii de risc asociati acestora. Un film indispensabil celor care lucreaza in sprijinul femeilor in criza de sarcina, in centre de consiliere si clinici.


- What About Abortion? | Despre avort (Romanian subtitles) - Detalii despre dezvoltarea fetala, EXPLICAREA PROCEDURILOR AVORTIVE SI FACTORII DE RISC ASOCIATI ACESTORA. Un film indispensabil celor care lucreaza în sprijinul femeilor in criza de sarcina, in centre de consiliere si clinici.
Participantii din film:
* Dr. Allen Moore, M.D.-an OBGYN and Fellow of the American College of Abstetrics and Gynecology.
* Julie Dozier, a Licensed Professional Counselor


- In the Wake of Choice | Consecintele alegerii (Romanian subtitles) - "Consecintele alegerii" este un documentar despre efectele alegerii avortului intr-o "cultura a mortii". Cativa dintre cei afectati, femei dar si barbati, vorbesc despre experienta lor nefasta si tncearca sa gaseasca vindecare pentru suferinta. Foarte util pentru cabinetele de consiliere. Film produs in anul 2007.


- Prezentare video Asociatia "Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti" -  Asociaţia "Pro-Vita" este o organizatie neguvernamentala si non-profit cu sediul in Valenii de Munte, jud. Prahova, ale carei principale obiective sunt:

• derularea de programe de asistenta sociala adresate copiilor abandonati si tinerelor mame singure in sistem de plasament familial sau mixt;
• salvarea de la disparitie, recuperarea fizica, psihica si morala si reintegrarea copiilor strazii sau copiilor abandonati in spitale;
• sprijinul pentru integrarea in viata comunitatii a tinerilor peste 18 ani nevoiti sa paraseasca orfelinatele;
• lupta impotriva avortului in conformitate cu principiile crestin-ortodoxe.

Asociatia a fost creata pentru a structura si a da o forma legala unei activitati inceputa cu ani in urma, de salvare de la dispariţia materiala si recuperare psihica si morala a unor copii aflati la marginea societatii si refuzati de aceasta.

Numarul total de asistati (in continua modificare) este in acest moment de ~250 de persoane, din urmatoarele categorii:

- copii rezultati in urma renuntarii la avort si lasati spre ingrijire asociatiei, in conditii de confidentialitate deplina, pe o perioada mai mica sau mai mare de timp;
- copii din familii cu mari probleme sociale adusi de mame pentru o perioada temporara;
- copii abandonati in spitale cu deficiente in curs de recuperare prin plasarea in mediu familial;
- copii ai strazii recuperati si in curs de reintegrare;
- tineri alungati din orfelinate dupa implinirea varstei de 18 ani, resocializati si implicati in activitati lucrative;
- gravide sau mame alungate de familiile lor si ocrotite pana la rezolvarea situatiei personale;
- copii rezultati din viol.

Activitatea "Pro Vita" se desfasoara dupa un model unic de rezolvare in Romania a problemelor copiilor dezavantajati social.

Pentru mai multe detalii:

- www.ProVitaBucuresti.ro

- www.AsociatiaProVita.org

- www.ValeaPlopului.com


- Mai presus de moarte, in iubire - In noiembrie 2005 a fost lansat un film senzational despre lucrarea crestina a poetului Ioan Alexandru, realizat de Silviu Despa, cofondator - impreuna cu poetul - al miscarii Pro-Vita in Romania. Filmul "Mai presus de moarte, in Iubire" prezinta pe durata a 75 de minute documente video, audio si scrise, majoritatea inedite, multe dinainte de 1989, despre extraordinara activitate a lui Ioan Alexandru: lucrarea de misiune crestina din decembrie 1989 si implicarea in viata politica de dupa 1990, lupta cu mentalitatea ateist-comunista din Parlamentul Romaniei, vizita in SUA, fondarea miscarii "Pro Vita", lucrarea martirilor brancoveni etc.

"Gandul de a infiinta o organizatie Provita i-a venit fiind inspirat de conferinta de la Oslo din 1990 la care a fost invitat sa participe la elaborarea "Declaratiei dreptului copilului nenascut". 
Imediat dupa ce s-a intors in tara ne-am intalnit impreuna in casa s-a de pe strada Belgrad unde mi-a declarat in detaliu ce s-a intamplat in aceea conferinta. La Univeritate in amfiteatru Odobescu am fondat prima organizatie Pro-Vita." (Silviu Despa)

Filmul pune in valoare marturii despre Ioan Alexandru, ramase de la Petre Tutea si pr. Constantin Galeriu, cat si un fragment de dialog cu marele teolog Dumitru Staniloaie, pe tema legaturii dintre poezie si teologie. Filmul lui Silviu Despa va fi dublat, in curand, de publicarea unei carti despre timpul petrecut impreuna cu poetul, cat si despre alte aspecte ale lucrarii sale misionare profunde.

(Prezentare de Larisa Iftime - Asociatia Provita Media.)

- Alte detalii utile despre filmul "Mai presus de moarte in iubire" si activitatea Asociatiilor Pro-Vita dupa 1990 la: "Mai presus de moarte in Iubire - Un film despre Ioan Alexandru fondatorul miscarii Pro-Vita in Romania in 1990".


Mai multe filme de la Asociatia Pro Vita filiala Bucuresti la:


Perspectiva crestina:

Daca pe viitor stiinta va recunoaste fara tagada ceea ce Biserica sustine de milenii ca omul are viata in clipa conceptiei, oare cum va fi primita aceasta stire de catre cei care acum omoara copii in serie si isi mai aroga si rol de binefacatori si aparatori ai drepturilor femeilor?
 
Pruncul sta in pantecele maicii sale in pozitie de rugaciune. Sa nu intrerupem rugaciunea cea mai sfanta, si cea mai bine primita de Dumnezeu!

„Femeia se va mantui prin nastere de fii” (I Timotei 2, 15)

Rugaciune

Doamne, Dumnezeul nostru, trimite pe Fiul Tau in ieslea Betleemului vietii noastre, ajuta bunelor noastre nazuinte de dreptate pentru toti fiii acestui neam, fa sa piara nelegiuirea mamei care-si ucide copilul in propriul ei pantece, scapa nevinovatele fiinte sortite mortii, fara ca ele sa se poata apara si binecuvanteaza lucrarea pe care voia Ta cea sfanta a sadit-o in inimile noastre. AMIN.

Multi oameni cred ca micuta fiinta plamadita in trupul mamei nu stie si nu simte nimic atunci cand devine victima unui avort.

Un mare medic american, domnul Bernard Nathanson, director al unei clinici in care se efectuau 30.000 de avorturi pe an, a realizat filmarea cu ultra-sunete a avortului unui fat de 3 luni. Filmul dovedeste fara putinta de tagada, ca fatul simte apropierea amenintatoare a instrumentului ucigas. In acele momente, el se misca agitat, bataile inimii cresc de la 140 la 200 pe minut si, incercand parca sa se salveze, deschide larg gura, ca intr-un strigat de disperare, ramas, din pacate, fara ecou.
Secvente din acest film, intitulat in mod sugestiv „STRIGATUL MUT”, au reusit sa convinga multe femei sa renunte la avort.

 

Ne intristam cand auzim de razboaie, dar ignoram faptul ca de-a lungul timpului avortul a curmat mai multe vieti decat toate razboaiele la un loc. El a devenit razboiul discret si acerb purtat pe campul de lupta al trupurilor noastre, impotriva celor mai inocente fiinte omenesti.

 

La nasterea Sfantului Ioan Botezatorul, cei apropiati, vazand minunile ce au insotit acest eveniment, se intrebau: „Ce va fi, oare, acest copil?” (Luca 1, 66). O astfel de intrebare ar trebui sa-si puna orice familie care se hotaraste pentru avort: „Oare ce ar putea deveni copilul acesta? Poate un mare om de stiinta, sau un mare scriitor! Poate chiar toiagul si mangaierea batranetilor noastre!”
Pentru ce ne temem? Oare, Cel Ce hraneste pasarile cerului, nu va avea grija si de cel poarta chipul si asemanarea Sa?

Dragi femei crestine!

Jertfiti-va pe altarul familiei, nascand si crescand copii, pentru ca parintii ce isi omoara pruncii isi nimicesc singuri continuitatea vietii si pomenirea lor pe acest pamant.
Prin nasterea si cresterea copiilor parintii aduc lui Dumnezeu o jertfa bine placuta, se fac purtatori de cruce, iar crucea este calea ce duce la mantuire.

Sa cautam a ne arata vrednici acestei meniri dumnezeiesti pentru a nu auzi in ziua judecatii: „Departati-va de la Mine cei ce lucrati faradelegea” (Matei 7, 23).

Surse:
http://www.provita-craiova.com/brosuri.php
http://www.avort.ro/strigatul-mut.php
http://www.provitabucuresti.ro/component/content/article/9-primapagina/98-strigatul-mut-avortul-infanticid

Filmele documentare cu Dr. Bernard N. Nathanson (inclusiv "Strigatul mut") le gasiti si aici:
http://www.StrigatulMut.ro

Arhiva Pro-Vita Romania - www.ProVita.org.ro
http://www.VreauSaAflu.ro

 

http://www.ortodoxmedia.com/inregistrare/199/Strigatul-mut
http://www.razbointrucuvant.ro/2008/06/26/strigatul-mut/

Dupa vizionarea filmului documentar anterior puteti viziona si urmatorul film ca sa va dati seama cum manipuleaza societatea Industria Avorturilor si "doctorii" ginecologi, obstreticieni, doctorii avortionisti care fac aceasta meserie doar pentru BANI, si nu pentru binele copiilor nenascuti, sau binele femeilor nestiutoare despre ce inseamna cu adevarat un avort, nici pentru binele familiilor acestor femei nestiutoare...totul incepand de la procesul Roe vs Wade din 1973 din SUA. Tehnicile de manipulare sunt explicate de Dr. Bernard N. Nathanson (cel care a facut parte din echipa de manipulare a adevarului in aceea perioada impreuna cu Industria Avorturilor astfel au putut legaliza avortul in SUA.) aceasta manipulare care continua si in ziua de azi...dar adevarul mai devreme sau mai tarziu o sa reiasa la iveala... UCIGASII DE COPII - THE BABY TERMINATORS

- Satul de-atata moarte: Bernard Nathanson, realizator al filmului "Strigatul mut": "Sunt personal responsabil pentru 75.000 de avorturi"

- Bernard Nathanson Dead at 84 - Bernard Nathanson moare la 84 de ani - 21 Feb. 2011

"I am one of those who helped usher in this barbaric age." After putting thousands of unborn children to death, he became one of the great leaders of the pro-life (pro-vita) movement.


Alte surse:
- Avortul. Intrebari si Raspunsuri. - Abortion. Questions and Answers. (subtitrat in romana)

- AVORTUL HORMONAL (Anticonceptionale, Contraceptive, Vaccinuri - CO imunologica) si CHIMIC (avortul medicamentos, Mifepriston - RU 486, Prostaglandine, solutii saline etc). STERILETUL DIU (dispozitiv intrauterin) AVORTUL CHIMIC combinat cu cel MEDICAMENTOS

- Brosura: Avortul si contraceptia http://www.avortulsicontraceptia.ro/arhiva/Brosura-Avortul-si-contraceptia-7-mai-2008.pdf

-
CUM SE FACE AVORTUL ! - SOCANT - CEL MAI DUR FILM DESPRE AVORT - AVORTUL CHIRURGICAL, AVORTUL LA CERERE, AVORTUL PRIN CHIURETAJ

Mai multe detalii despre avortul la cerere (avortul chirurgical, avortul prin aspiratie, avortul prin chiuretaj, etc.) si despre alte subiecte care e bine sa fie stiute (ex: avortul hormonal - anticonceptionalele, contraceptivele, substitutele hormonale, etc. - si avortul chimic, boli cu transmitere sexuala, prezervativul care induce avortul si sterilitatea astfel ca femeile, dar si barbatii, nu mai pot avea copii, fertilizarea in vitro sau FIV alta fata a avortului, etc.): Cartea de bioetica medicala si crestina: Indrumarul medical si crestin despre viata al Federatiei Organizatiilor Ortodoxe Pro-Vita din Romania - Autor: Dr. Christa Todea-Gross, Preot prof. dr. Ilie Moldovan - Editura Renasterea, Cluj-Napoca, 2008 - Descarcare Gratuita - DownloadInformatii utile:

Stiinta Dorintei Sexuale (Poftei Trupesti) - Despre dorinta sexuala, pofta trupeasca din perspectiva stiintei: ce este, cum apare, cum o folosim sanatos, cum o controlam, diferenta intre dragoste, iubire si dorinta trupeasca,etc- The Science of Lust-Video

- Moda crestina - RUSINEA FEMEILOR DIN ZIUA DE AZI (machiaj, pantaloni, decolteuri, fuste si rochii provocatoare, etc.) SI VINOVATII LOR! - Femeile care se imbraca in, poarta haine barbatesti sunt URACIUNE in fata lui Dumnezeu. - TRUP FRUMOS SI SUFLET MORT.

- Femeia crestina si femeia moderna - Unde este FEMEIA CRESTINA de candva? - Ce e cu tine FEMEIE CRESTINA? - Si despre IMBRACAMINTE, INCALTAMINTE, PODOABE, BIJUTERII, PLAJA, VOPSIT, MACHIAJ SI PRIVIRE intr-o CULTURA A CURVIEI, a desfranarii, desfraului, etc

- ATACUL IUBITORILOR DE MORALITATE PUBLICA din Suceava IMPOTRIVA PORNOGRAFIEI STRADALE: Dorim sa ne bucuram de inocenta copilariei noastre, drept dat de Dumnezeu. - RECLAMELE IN SLIP SI SUTIEN, COSTUM DE BAIE, DISTRUSE PENTRU CA SUNT PORNOGRAFIE STRADALA

- Pornografia maladia secolului XXI - Virgiliu Gheorghe - Editura Prodromos, Asociatia pentru apararea familiei si copilului - 2011 (prima editie) (descarcare gratuita PDF)

Share
 

Citeste articole similare cu acesta

Banner

Apel: Sprijina centrul de consiliere al Pro-Vita Bucuresti!

Sprijina centrul de consiliere al Pro Vita Bucuresti!- Centrul pentru consilierea in criza de sarcina si post-avort. Consiliere in sarcina nedorita - Esti insarcinata? Iti lipseste sprijinul?

Asociatia Pro-Vita iti ofera gratuit servicii de consiliere si sprijin pentru ducerea la bun sfarsit a sarcinii.

Pe lista activitatilor permanente ale Pro-Vita Bucuresti se afla si consilierea in criza de sarcina si post-avort - clic aici pentru detalii (aici vezi si adresele altor centre de consiliere din Bucuresti sau din alte orase ale Romaniei).

Aceasta activitate este una care cere specializare si dedicare, asa incat am decis sa oferim consilierei noastre un angajament ferm prin contract de munca. Astfel, ea se va putea concentra cat mai mult si fara alte obligatii profesionale asupra acestei parti esentiale din lucrarea noastra.
Apelam si la voi pentru a sprijini centrul de consiliere al Pro-Vita Bucuresti, contribuind printr-o donatie pentru salariul lunar al consilierei noastre.

Asociatia Pro Vita pentru Nascuti si Nenascuti - Filiala Bucuresti - ProVitaBucuresti.ro


insarcinata info Suntem aici pentru tine Tu nu esti singura Sanatate si viata pentru mame si copii Ajutam mamele si copiii 1INSARCINATA.INFO - SUNTEM AICI, PENTRU TINE - Tu nu esti singura.

In fiecare zi informam si ajutam femeile insarcinate sa depaseasca dificultatea unei sarcini neasteptate.
Centrul Vietii - Centrul de Sarcina - Consiliere si Sprijin
Info Sarcina: Centru de informare si sanatate pentru toate femeile insarcinate aflate in dificultate.
VIATA ESTE UN DAR, O BINECUVANTARE DE LA DUMNEZEU. [ Sanatate si viata pentru mame si copii. ]

TELVERDE INFO SARCINA - TELEFONUL VIETII: 0800 800 116 (Apel cu tarif normal in orice retea.)
Pentru sprijin, SUNA sau trimite SMS si te sunam noi.

Detalii la:

* Insarcinata.info

* Insarcinata.info/servicii

* Insarcinata.info/informatii

* Insarcinata.info/echipa

* Insarcinata.info/ajuta-o-mama

* Insarcinata.info/contact

SALVEAZA O VIATA! AJUTA MAMA SI COPILUL! EI DEPIND DOAR DE TINE.

- Insarcinata.info/ajuta-o-mama

TELVERDE CENTRU DE CONSILIERE - TELVERDE INFO SARCINA - 0800 800 116

Centru de informare si sanatate a sarcinii ce initiaza si desfasoara in Romania activitati medicale sustinute de o echipa de specialisti pe diverse domenii de activitate: Psihologie, Psihoterapie, Medicina, IT, Marketing, Comunicare, Fundraising, Management, Drept, Economie.

Intr-o societate civilizata consideram ca accesul la sanatate este un drept pentru fiecare cetatean, indiferent de varsta, categorie sociala, mediu de provenienta sau venit. O femeie insarcinata are nevoie cu atat mai mult de un sprijin real, pe intreaga perioada a sarcinii, mai ales cand societatea actuala nu incurajeaza natalitatea prin legi, beneficii sau sprijin material substantial in perioada de dificultate financiara a mamei.

Echipa noastra a salvat, de cand si-a inceput activitatea si pana in prezent 973 de mame si 721 de copii. Proiectul nostru de sanatate si viata pentru mame si copii se sustine doar prin donatii. Ajuta-ne sa continuam! Cu doar 10 € pe luna, poti salva o viata.
Depindem in mod direct de modul in care oamenii se implica si se responsabilizeaza pentru o societate sanatoasa. Noi te ajutam sa intelegi care sunt activitatile noastre si iti prezentam punctual cheltuielile si rezultatele noastre.

Centrul Telverde are nevoie de ajutorul tau pentru a-si continua activitatea de a salva vieti. Fiecare viata merita salvata.
Pentru a ajunge la fiecare mama in parte, noi cheltuim 10 € lunar, iar pentru a sprijini o mama si copilul ei, cheltuim 40 € lunar.
O intreaga societate are beneficii directe din sustinerea vietii si protejarea mamei si a copilului. Toate societatile civilizate se coresponsabilizeaza pentru protejarea celor mai fragili, mai mici si mai neajutorati. Ajuta mama si copilul! Depind doar de tine.

Costuri Echipa Consilieri – 1500 €/luna
Costuri Comunicare – 900 €/luna
Costuri Centrul Sfanta Teodora – 400 €/luna
Costuri Total = 2800 €/luna brut, din care se platesc impozite CAS catre Stat

Avem nevoie urgenta pentru acoperirea cheltuielilor pentru urmatoarele 3 luni. 2800 €/luna * 3 = 8400 €

- Insarcinata.info/campaigns/telverde-centru-de-consiliere

Insarcinata.info este un proiect de sanatate si viata pentru mame si copii al Asociatiei Pro Vita pentru Nascuti si Nenascuti, filiala Bucuresti - ProVitaBucuresti.ro


Copiii nenascuti sunt fiinte umane, sunt oameni - Dovada, poze, marturii.
Cum arata un copil la 12 saptamani: Noah copil de 12 saptamani (din momentul conceptiei) - Uimitoarea fotografie cu Noah (sarcina pierduta, avort spontan la 12 saptamani si 5 zile - 20.02.2014) arata UMANITATEA COPILULUI NENASCUT.
Cum arata un copil la 12 saptamani: Noah copil de 12 saptamani (din momentul conceptiei) - Uimitoarea fotografie cu Noah (sarcina pierduta, avort spontan la 12 saptamani si 5 zile - 20.02.2014) arata UMANITATEA COPILULUI NENASCUT.

Vezi poza mai mare: Noah, copilul nenascut de 12 saptamani - Fotografie 799x522 pixeli

Stunning photo of Noah, miscarried at 12 weeks, shows humanity of unborn - LifeSiteNews.com

- Stunning photo of Noah, miscarried at 12 weeks, will amaze you - LiveActionNews.org

- 6 copii ale caror vieti modifica datele dezbaterilor despre avort - StiriPentruViata.ro

- Cum arata un copil la 12 saptamani. Fotografii si marturii tulburatoare despre sase bebelusi avortati (avort spontan - pierderi ale sarcinii, nasteri premature: Noah - 12 saptamani si 5 zile, Adelaide Caines - 24 saptamani, Walter Joshua Fretz - 19 saptamani, Nathan Isaiah - 13 saptamani si 4 zile, Christian Buchanan [Mama lui Christian, Lacey, a realizat aceasta inregistrare video de pe YouTube prin care a transmis povestea lor. Oamenii i-au spus sa faca avort sau s-au intrebat de ce nu a făcut acest lucru cand au vazut handicapul lui Christian. Dar Lacey a fost mereu convinsa ca Christian – si toti ceilalti copii – sunt valorosi, in ciuda oricarei afectiuni, handicap sau circumstanta dificila cu care ei sau parintii lor s-ar putea confrunta. Christian a aratat lumii ca fiecare copil merita o sansă la viata.], David Raphael - 6 saptamani) - GanduriDinIerusalim.com

- 10 lucruri uimitoare care se intampla la copii inainte de nastere - 10 amazing things that happen to babies before birth - LiveActionNews.org


Clinicile de Avorturi, Planificare Familiala ("PLANNING FAMILIAL") si serviciile pentru "Sanatatea Reproducerii" DEMASCATE! 

[investigatii sub acoperire - inregistrari video, cu camera ascunsa le puteti vedea mai jos]
Clinicile de AVORTURI, Planificare Familiala ("PLANNING FAMILIAL") si serviciile pentru "SANATATEA REPRODUCERII" sunt DEMASCATE! - Investigatii sub acoperire - inregistrari video, cu camera ascunsa de catre Centrul pentru Progres Medical (CPM) - Center for Medical Progress (CMP)Trafic cu organele copiilor avortati (ucisi prin avort - AVORT sau "intreruperea sarcinii" = PRUNCUCIDERE) sau organele copiilor nascuti vii (avort prin nastere-partiala) si apoi ucisi in urma prelevarii (zdrobirii, sfaramarii si taierii corpului copilasilor [COPII FIIND INCA VII] in sau in afara uterului mamei) de tesuturi si organe (inima, ficat, plamani, timus, ochi, tesut nervos [creier, maduva spinarii], picioare si maini [pentru muschi], etc.), astfel tesuturile si organele "prelevate, luate" in scopuri de "cercetari stiintifice" sunt vandute ilegal (traficate) pentru "testarile clinice" ["clinical trials"] de medicamente, de produsele cosmetice, pentru "cercetari in regenerarea celulara" cu sau fara celule stem, etc., vanzarea organelor copiilor avortati (sau ucisi in sau in afara uterului in urma luarii tesuturilor si organelor) se face catre: companiile BioTech - Biotechnology [StemExpress, Novogenix, ABR (ADVANCED BIOSCIENCE RESOURCES, INC - Advanced BioScience Laboratories, Inc (ABLinc): Advancing Vaccines and BioTherapeutics), etc.] sau BigPharma (companiile din Marea Industrie Farmaceutica si Cosmetica), la universitati, etc.

Investigatiile au fost facute sub acoperire cu camera ascunsa pe o perioada de 3 ani (2012 - 2015) de catre Centrul de Progres Medical (The Center for Medical Progress). http://www.CenterForMedicalProgress.org

"PROFIT" - Banii obtinuti Ilicit de catre Planned Parenhood din [Traficul de] Organe si Tesuturi ale Copiilor Avortati - Lantul de clinici Planned Parenthood, clinici de Avorturi (si servicii de "Planificare Familiala", "Planning Familial", "Sanatatea Reproducerii") DEMASCATE!

"PROFIT" - Planned Parenthood's Illicit Moneymaking From Baby Body Parts - Abortion clinics, "Family Planning Clinics" and "Reproductive Health Services" EXPOSED!

Video: Published on Jan 5, 2016


Vezi mai mult despre minciunile Clinicilor de Avorturi, Planificare Familiala ("Planning Familial") si serviciile pentru Sanatatea Reproducerii ("Educatie Sexuala" - "Sexual Education", "Drepturile Reproducerii" - "Reproductive Rights", "Drepturile Sexuale" - "Sexual Rights", etc.) la:

- Clinicile de Planificare Familiala DEMASCATE ! - Cabinetele de Planificare Familiala (Planning Familial) DEMASCATE ! - Family planning clinics EXPOSED ! - Planned Parenthood EXPOSED ! - Investigarea minciunilor medicale si de manipulare cu camera ascunsa!


Campanie de panotaj - Pro Vita Bucuresti

Campania de panotaj "Cu totii am fost odata embrioni."

Martie 2012: Tema de anul acesta este "Cu totii am fost odata embrioni".
 TU. EU. NOI TOTI. AM FOST ODATA EMBRIONI. Protejeaza viata! Spune NU avortului! - Campania de panotaj - foto panou - Martie 2012 - Pro Vita Bucuresti


Campania de panotaj "Avortul opreste o inima care bate!" a inceput

ACTUALIZARE 30 martie 2011: Primul panou a fost deja decorat si se afla la intersectia intre Bd. Libertatii si Calea 13 Septembrie, vis-a-vis de Palatul Parlamentului (vezi foto). Locatia a fost aleasa pentru a atrage atentia alesilor nostri. Simultan cu montarea panoului, toti parlamentarii romani in functie au primit o informare cu privire la desfasurarea "Marsului pentru viata" 2011.

In zilele urmatoare vor fi decorate si alte panouri.
Va multumim mult pentru sprijinul acordat si asteptam in continuare donatiile voastre pentru a continua campania!

Martie 2011: Tema campaniei publicitare outdoor 2011 este "Avortul opreste o inima care bate".

Avortul opreste o inima care bate! - Campania de panotaj a inceput - foto panou - Martie 2011 - Pro-Vita Bucuresti
 
Detalii despre campaniile de panotaj Pro-Vita (Pentru Viata - Pro-Life) la: www.ProVitaBucuresti.ro

MARSUL PENTRU VIATA - Pentru viata, pentru femeie, pentru familie
MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI SI REPUBLICII MOLDOVA
Sambata 25 martie 2017

Marsul Pentru Viata (Pro Vita) in Romania si Republica Moldova 2017: Ajuta mama si copilul! Ei depind de tine. - Vino la Marsul Pentru Viata (Pro-Vita, Pro-Life) sambata 25 martie 2017!Comunicat de presa Marsul pentru viata 2017 – „Ajuta mama si copilul! Ei depind de tine” (Asociatia Studenti Pentru Viata)

In 25 martie 2017, in Romania si Republica Moldova se va organiza Marsul pentru Viata 2017 "Ajuta mama si copilul! Ei depind de tine".
In Romania, Marsul pentru Viata se afla la editia a VII-a (2017).

Mars Pentru Viata in Bucuresti, sambata 25 martie 2017, ora 12:30 Parcul Unirii. Traseu: Parcul Unirii - Parcul Tineretului.
Marsul pentru Viata din Bucuresti in 2017 este organizat de Asociatia Studenti pentru Viata (SPV).

- Descarca de aici MATERIALE PROMO cu Marsul pentru Viata: LOGO, AFIS EDITABIL, foto de profil / cover Facebook, PANCARTE pe care le poti printa pentru mars - Asociatia Studenti Pentru Viata

- Reportaj – Patriarhia sprijina Marsul pentru viata 2017 „Ajuta mama si copilul! Ei depind de tine” (Asociatia Studenti Pentru Viata)

- Sinodul BOR (Bisericii Ortodoxe Romane), declaratie publica in sprijinul Marsului pentru viata 2017 "Ajuta mama si copilul! Ei depind de tine" (Asociatia Studenti Pentru Viata)
Pentru orasele in care se desfasoara si detalii (ziua, ora, trasee, contacte) despre Marsul pentru Viata din Romania si Republica Moldova vedeti: MarsulPentruViata.ro

„Marsul pentru Viata” este un eveniment care se desfasoara anual, concomitent, in mai multe orase din Romania, in jurul datei de 25 martie (sarbatoarea „Buna Vestire”) si este organizat de asociatii ale societatii civile care compun miscarea pro vita (pentru viata, pro life). 

Scopul este afirmarea dreptului la viata pentru toate fiintele umane incepand cu momentul conceptiei si totodata sustinerea familiei traditionale si a valorilor acesteia, temelia unei societati solide si sanatoase.

25 Martie - Sarbatoarea Buna Vestire, cea mai veche sarbatoare a Maicii Domnului (25 Martie - Ziua Femeii Crestine si Mamei Crestine)

25 Martie - Ziua Internationala a Copilului Conceput, a Copilului Nenascut

March  25th - International Day of Conceived Child, of the Unborn Child


MARSUL PENTRU VIATA - Pentru viata, pentru femeie, pentru familie
MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI SI REPUBLICII MOLDOVA
Sambata 26 martie 2016

Vino la Marsul pentru Viata!
MARSUL PENTRU VIATA 2016 - Pentru viata, pentru femeie, pentru familie - Vino la marsul pentru Viata! - MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI SI REPUBLICII MOLDOVA.

MARSUL PENTRU VIATA 2016 - Pentru viata, pentru femeie, pentru familie - Vino la marsul pentru Viata! - MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI SI REPUBLICII MOLDOVA.

In 26 martie 2016, in Romania si Republica Moldova se va organiza Marsul pentru Viata 2016 "Pentru viata, pentru femeie, pentru familie".
In Romania, Marsul pentru Viata se afla la editia a VI-a (2016).

Mars pentru Viata in Bucuresti, 26 martie 2016 la ora 14:00, se porneste din Parcul Unirii.
Marsul pentru Viata din Bucuresti in 2016 este organizat de Asociatia Studenti pentru Viata (SPV).


"In perioada 1 - 31 martie, in Romania si Republica Moldova va avea loc Luna pentru viata 2016 - Pentru viata, pentru femeie, pentru familie, avand ca punct culminant Marsul pentru viata 2016 - Pentru viata, pentru femeie, pentru familie, organizat sambata, 26 martie a.c. (...)" - Comunicatul Marsului pentru viata 2016 din 29 februarie 2016 (Comunicat de presa Asociatia Studenti pentru Viata)

Dragi prieteni ai familiei si ai vietii, in saptamana 21-26 martie au loc ultimele evenimente din "Luna pentru Viata", culminand, sambata, in peste 100 de orase din Romania si Basarabia [Republica Moldova] cu "MARSUL PENTRU VIATA" editia 2016. Va rugam sa participati! (Asociatia PRO VITA Bucuresti)


(...)
Cel mai probabil, ca oricarei femei in criza de sarcina, gandul iti fuge la avort - scap de "problema".

DAR AVORTUL NU TE FACE NEINSARCINATA, CI MAMA UNUI COPIL MORT
Pentru ca maternitatea nu incepe dupa nastere, ci din momentul conceptiei. Ca si paternitatea. Dar probabil ca el neaga ca este deja tata.

Stii ca avortul opreste inima copilului care bate de la 18 zile din momentul conceptiei [ inima copilului incepe sa bata la 18 zile de la conceptie, si la 21 de zile pompeaza sange prin sistemul circulator inchis ]. Si ca, dupa avort, femeile plang in fiecare an si se gandesc cati ani ar fi avut copilul lor daca l-ar fi nascut. Plang cand vad alti copii de acea varsta. (...)

Draga mea, nu esti singura! Si poti alege viata copilului tau! (...) E viata din viata ta! El te iubeste! Cu fiecare copil, un inger vine in lume!

(Extras din: SCRISOARE CATRE O FEMEIE IN CRIZA DE SARCINA - fluturas Asociatia Studenti pentru Viata, Marsul pentru Viata 2016)

 


MARSUL PENTRU VIATA - Fiecare viata este un dar
MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI SI REPUBLICII MOLDOVA
Sambata 21 martie 2015

Vino la Marsul pentru Viata!

MARSUL PENTRU VIATA 2015 - Fiecare viata este un dar. - Vino la marsul pentru Viata! - MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEIMARSUL PENTRU VIATA 2015 - Fiecare viata este un dar. - Vino la marsul pentru Viata! - MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI - In peste 60 de orase din Romania
MARSUL PENTRU VIATA 2015 - Fiecare viata este un dar. - Vino la marsul pentru Viata! - MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI - 3In Romania, Marsul pentru Viata se afla la editia a V-a (2015). Pana in prezent sunt anuntati organizatori in peste 60 de orase din Romania si, in premiera, in Republica Moldova, la Chisinau si Orhei.

Pentru alte orase si detalii (ziua, ora, trasee, contacte) despre Marsul pentru Viata din Romania vedeti: MarsulPentruViata.roMARSUL PENTRU VIATA 2015 - Fiecare viata este un dar. - Vino la marsul pentru Viata! - MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI - In peste 60 de orase din Romania - Traieste Pentru Viata - Live For Life - vertical
Afis: Marsul pentru Viata 2015 - Fiecare viata este un dar - rezolutie mare 1787x2526 - vertical (afisul de mai sus este in rezolutie 509x720 pixeli maxim)

Pentru alte orase si detalii (ziua, ora, trasee, contacte) despre Marsul pentru Viata din Romania vedeti: MarsulPentruViata.ro


MARSUL PENTRU VIATA IN ROMANIA
Sambata 22, Duminica 23 martie 2014

Vino la marsul pentru Viata!
Adoptia, o alegere nobila. - MARSUL PENTRU VIATA 2014 - Vino la marsul pentru Viata! - MARS PENTRU RESPECTREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI

Marsul pentru Viata in Bucuresti:

MARSUL PENTRU VIATA 2014 in Bucuresti - Vino la marsul pentru Viata! - MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI

Pentru alte orase si detalii (ziua, ora, trasee, contacte) despre Marsul pentru Viata vedeti: MarsulPentruViata.ro sau MarsulPentruViata.blogspot.com.

Revista Pentru Viata - Adoptia o Alegere Nobila - Nr. 2, primavara - Martie 2014 - Marsul pentru Viata


Revista Pentru Viata - Barbatul si femeia, egali si complementari - Nr. 3, toamna 2014


Revista Pentru Viata:
- Revista Pentru Viata - Iubeste-i pe amandoi! - Nr. 1 - Primavara 2013 - Marsul pentru Viata

- Revista Pentru viata - Adoptia o Alegere Nobila - Nr. 2 - Primavara 2014 - Marsul pentru Viata

- Revista Pentru Viata - Barbatul si femeia, egali si complementari - Nr. 3, Toamna 2014

 


Asuma, ajuta, adopta! - MARSUL PENTRU VIATA

Vino pe 23 martie 2013 la marsul pentru Viata!

MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI

Asuma, ajuta, adopta! - MARSUL PENTRU VIATA - Vino pe 23 martie la marsul 2013 pentru Viata! - MARS PENTRU RESPECTAREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI

Marsuri asemanatoare au avut loc in alte 29 de orase ale Romaniei (2013). La Bucuresti, dar si la Timisoara, Cluj, Iasi, Buzau, Oradea, Tulcea - ca sa numim doar cateva dintre localitati - s-a desfasurat cel mai mare eveniment public in apararea vietii din Romania.

Marsul pentru Viata (March for Life), Bucuresti, 2013 - Reportaj TVRiMarsul pentru Viata
este cel mai mare eveniment pro-life din Romania
. Pe 23 Martie ii asteptam alaturi de noi pe toti cei care cred ca dreptul la viata este unul dintre drepturile fundamentale ale omului, iar dragostea si compasiunea fata de o mama si copilul ei reprezinta cea mai frumoasa forma de implicare sociala si civica.
Daca pretuiesti o femeie, pretuieste si copilul ei. Daca vrei sa ajuti o femeie, ajuta si copilul ei. Daca iubesti o femeie, iubeste si copilul ei.

Iubeste-i pe amandoi! Asuma, ajuta, adopta.
Vino pe 23 Martie la Marsul pentru Viata.

Implicati-va!
Contactati colectivele locale de organizare!
Mai multe detalii despre Marsul pentru Viata din Romania la:
- MarsulPentruViata.ro sau MarsulPentruViata.blogspot.com

Revista Pentru Viata - Iubeste-i pe amandoi! - Nr. 1, primavara - Martie 2013 - Marsul pentru Viata


Descarca fisierul (4 MB)
Pentru a salva pe calculatorul dumneavoastra fisierul, dati click dreapta pe link si apoi alegeti "Save Target As ..." sau "Save Link As ..."

Marsul pentru Viata - sambata 24 martie 2012 in Romania (mars national in 19 orase si 2 sate: Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Oradea, Tg. Mures, Satu Mare, Pitesti, Resita, Falticeni, Deva,...), duminica 25 martie 2012 in Bruxelles, Belgia si in alte tari...
- Marsul pentru Viata, anticorp intr-o societate bolnava - 24 Martie 2012 - ProVitaBucuresti.ro
- Marsul pentru Viata 2011 - 26 Martie 2011 - ProVitaBucuresti.ro
- www.facebok.com/provitabucuresti

Prima editie a "Marsului pentru Viata" in Bucuresti desfasurat pe 26 martie 2011
(vezi si galeria foto, inregistrarea video)


O stire despre Marsul pentru Viata de sambata 26 martie 2011 publicata in portalul LifeNews.com
"The provita movement in Romania is thriving in order to follow closely its more experienced colleagues from Western Europe; this year, for the first time, the “March for Life” will turn into a large scale event, scheduled for Saturday, 26th of March 2011..."
http://www.lifenews.com/2011/03/22/romania-pro-life-march-for-life-coming-up-in-three-cities/

Marsul pentru Viata - duminica 24 martie 2013 in Bruxelles, Belgia

March for Life - Marche pour la Vie - Mars Voor het Leven - Bruxelles, Belgium - Pro Life


Mars pentru Viata in Madrid (Spania) si Slovacia:

Last February 50 pro-life associations announced a march to be held in Madrid on Saturday, 26 March 2011 to celebrate International Pro-life Day - www.sialavida25m.org

MADRID, Spain, March 28, 2011 (LifeSiteNews.com) – An estimated 150,000-plus pro-lifers gathered to celebrate life and protest a new abortion law in Madrid on Sunday.  Hundreds of others marched in over 80 Spanish cities, including Barcelona, Oviedo, Zaragoza and Las Palmas, and internationally on March 25 as part of recognition for the International Day of the Unborn Child.

(...)

“We have the power of our vote,” said Dr. Joya, ”the scientific, legal and moral right on our side.”
For photographs of the march from Spain, click here.

Biggest campaign which is in progress in this days. More can see on www.25marec.sk (in slovak only)

Marsul pentru Viata - vineri 22 ianuarie 2016 in Washington, D.C., USA si duminica 24 ianuarie 2016 in Paris, Franta
March for Life - Friday January 22, 2016 Washington, D.C., USA - MarchForLife.org

PRO-LIFE AND PRO-WOMAN Go Hand-in-Hand

PRO-VIE ET PRO-FEMME vont main dans la main

PRO-VITA (PENTRU-VIATA) SI PRO-FEMEIE merg mana in mana

PRO-LIFE AND PRO-WOMAN Go Hand-in-Hand - March for Life in America, USA - PRO-VITA (PENTRU-VIATA) SI PRO-FEMEIE merg mana in mana - Mars pentru Viata in America, USA - MarchForLife.orgPRO-LIFE AND PRO-WOMAN Go Hand-in-Hand - March for Life in America, USA - PRO-VITA (PENTRU-VIATA) SI PRO-FEMEIE merg mana in mana - Mars pentru Viata in America, USA - MarchForLife.org - 2

En marche pour la Vie - Dimanche 24 Janvier 2016 Paris, France - EnMarchePourLaVie.fr

LA MARCHE POUR LA VIE est mobilisée contre le dérèglement bioéthique La bioéthique est l'éthique de la vie - la défense de la vie - est la morale de la science en général et de la médecine en particulier. La bioéthique est l'éthique dans les relations avec les autres êtres vivants.  MARCH FOR LIFE is mobilized against deregulation, disruption of bioethics Bioethics is the ethics of life - the defense of life - is the moral of science in general and medicine in particular. Bioethics is ethics in relationships with other living beings.  MARSUL PENTRU VIATA este mobilizat impotriva dereglarii, perturbarii bioeticii Bioetica reprezinta etica vietii - apararea vietii - este morala a stiintei in general si a medicinei in special. Bioetica este etica in relatiile cu fiintele vii.LA MARCHE POUR LA VIE est mobilisée contre le dérèglement bioéthique
La bioéthique est l'éthique de la vie - la défense de la vie - est la morale de la science en général et de la médecine en particulier. La bioéthique est l'éthique dans les relations avec les autres êtres vivants.

MARCH FOR LIFE is mobilized against deregulation, disruption of bioethics
Bioethics is the ethics of life - the defense of life - is the moral of science in general and medicine in particular. Bioethics is ethics in relationships with other living beings.

MARSUL PENTRU VIATA este mobilizat impotriva dereglarii, perturbarii bioeticii
Bioetica reprezinta etica vietii - apararea vietii - este morala a stiintei in general si a medicinei in special. Bioetica este etica in relatiile cu fiintele vii.


Marsul pentru Viata in alte tari

March for Life - Canada
March for Life - USA
Rally for Life - Irlanda
Mars voor het Leven - Olanda
Marsch für's Läbe - Elvetia
Marsch für das Leben - Germania
Mars voor het Leven - Marche pur la Vie - Belgia
Marche pur la Vie - Franta
Si a la Vida - Spania
Marcia per la Vita - Italia
Mars pentru Viata - Slovacia


PRO-VITA - PENTRU VIATA - POUR LA VIE - PRO LIFE Romania

Viata incepe in momentul conceptiei

PRO LIFE

Life begins at conception

POUR LA VIE

La vie commence à la conception


silenced-pro-life-marsul-tacerii-1-iunie-2010-pro-vita-bucuresti Pe data de 1 Iunie 2010, Pro Vita Bucuresti organizeaza "Marsul Tacerii". Un mars pentru dreptul la viata al copilului nascut si nenascut.

Copiii si mamele lor au nevoie de sprijinul nostru. Problemele sunt multe dar nu avortul este solutia.

 


Copiii nenascuti nu pot striga si nici nu pot raspunde daca-si doresc sau nu viata. Suntem acolo pentru cei care nu pot face nimic pentru a se apara. 

Punctul de intalnire va fi in parcul Tineretului, intrarea de la cluburile de tenis Livone (intre gura de metrou Brancoveanu si Cimitirul Catolic) la ora 17:00.

Detalii la: http://www.provitabucuresti.ro/activitati/manif-conf/219-marsultacerii2010

 


Invitam pe toti crestinii carora le pasa de viitorul acestei natiuni sa semneze si sa raspandeasca Declaratia de la Timisoara !

Declaratia de la Timisoara a fost finalizata si lansata in 20 martie 2010.

Detalii la: http://www.alianta-familiilor.ro/decl_timisoara.php

Multumim tuturor care s-au implicat in redactarea declaratiei.

the-pill-kills-protest-the-pill-sat-jun-5-2010-PKwide5

CAT COSTA UN AVORT?
O VIATA UMANA, O VIATA A UNEI PERSOANE, O VIATA A UNUI OM!

COMBIEN UN AVORTEMENT?
UNE VIE HUMAINE,  LA VIE D'UNE PERSONNE, UNE VIE D'UN HOMME!

HOW MUCH DOES AN ABORTION COST?
A HUMAN LIFE, A LIFE OF A PERSON, A LIFE OF A MAN!

Without the right to life... All other rights are meaningless - Pro-Life Women - Pro-Life Campaign - Fara dreptul la viata... Toate celelalte drepturi sunt lipsite de sens - Femei Pro-Vita (Pentru Viata) - Campanie Pro-Vita (Pro-Life) - ProLifeCampaign.ie


Without the right to life... All other rights are meaningless
Pro-Life Women - Pro-Life Campaign

Sans le droit à la vie... Tous les autres droits sont dénués de sens
Femmes Pour la Vie  - Campagne Pour la Vie

Fara dreptul la viata... Toate celelalte drepturi sunt lipsite de sens
Femei Pro-Vita (Pentru Viata) - Campanie Pro-Vita (Pro-Life)

PRO LIFE

Life begins at conception

POUR LA VIE

La vie commence à la conception

PRO-VITA - PENTRU VIATA - POUR LA VIE - PRO LIFE Romania

Viata incepe in momentul conceptiei

Sus

Copyright © 2018 Adevarul despre Avort.
Copyright © 2018 Adevarul despre Avort.Reproducerea sub orice forma, in intreg sau parte, a materialelor, este permisa si incurajata si poate fi facuta in conditiile acestei licente, adica doar in scopuri non-comerciale si trebuie sa fie insotita de citarea sursei. Modificarea materialelor preluate este interzisa. Respectarea conditiei de "fair use" (utilizare cinstita) este obligatorie.
 

Avortul pe scurt...

C A R T E

Indrumarul-medical-si-crestin-despre-viata-al-Federatiei-Organizatiilor-Ortodoxe-Pro-Vita-din-Romania-Autori-Dr.Christa-Todea-Gross,-Preot-prof.-dr.-Ilie-Moldovan-Editura-Renasterea-2008-Coperta-1

Cartea de bioetica medicala si crestina: Indrumarul medical si crestin despre viata al Federatiei Organizatiilor Ortodoxe Pro-Vita din Romania - Autor: Dr. Christa Todea-Gross, Preot prof. dr. Ilie Moldovan - Editura Renasterea, Cluj-Napoca, 2008
Cartea este scrisa pe intelesul tuturor, nu trebuie sa ai anumite cunostinte medicale ca sa intelegi ce scrie in ea.
Descarcare / Download Carte - GRATUIT

Marketing pentru genocid
Cartea isi propune sa contribuie la prezentarea cat mai clara a originilor, mijloacelor si scopurilor urmarite de "industria avorturilor". Intr-adevar, cand vorbim despre avort vorbim si despre o industrie - despre o imensa afacere, cu implicatii si sustineri puternice in guverne si in institutiile supra-nationale, globaliste - care are ca "obiect de activitate" si mijloc de obtinere a profitului uciderea copiilor nenascuti.


Marketing pentru genocid - Editura Nepsis 2009

Marketing pentru genocid - Editura Nepsis 2009

AVORTUL: Ultima exploatare a femeilor - BARBATII L-AU IMPUS. BARBATII DOMINA PRIN EL. BARBATII IL POT COMBATE. - Brian E. Fisher - Editura ProValori Media - 2014 (prima ed) - ABORTION: The Ultimate Exploitation of Women - MEN STARTED IT. MEN OPPRESS WITH IT. MEN CAN END IT. - Brian E. Fisher - 2013

AVORTUL: Ultima exploatare a femeilor - BARBATII L-AU IMPUS. BARBATII DOMINA PRIN EL. BARBATII IL POT COMBATE. - Brian E. Fisher - Editura ProValori Media - 2014

Titlu original:
ABORTION: The Ultimate Exploitation of Women - MEN STARTED IT. MEN OPPRESS WITH IT. MEN CAN END IT. - Brian E. Fisher - 2013
AbortionExploitsWomen.com

Descarcare / Download Carte - GRATUIT la:
- AVORTUL: Ultima exploatare a femeilor

Pornografia maladia secolului XXI - Virgiliu Gheorghe - Editura Prodromos, Asociatia pentru apararea familiei si copilului - 2011 (prima editie)

Pornografia maladia secolului XXI - Virgiliu Gheorghe - Editura Prodromos, Asociatia pentru apararea familiei si copilului - 2011 (prima editie)
Descarcare / Download Carte - GRATUIT la:
- Pornografia maladia secolului XXI (21)

Pentru mai multe carti, brosuri, afise, pliante Pro-Vita, etc. click aici

"Raspunsul la criza unei sarcini este eliminarea crizei, nu a copilului."  (Jeannie W. French)
Pentru ca exista intotdeauna un motiv pentru a alege viata!

"The response to crisis pregnancy is to eliminate the crisis, not the child." (Jeannie W. French)
Because there's always a reason to choose life!

"Ca Tu ai zidit rarunchii mei Doamne, Tu m-ai alcatuit in pantecele maicii mele." (Psalmul 138, verset 13 - Biblia)

"Quia Tu possedisti renes meos suscepisti me de utero matris meae." (Psalmul 138:13 - Biblia vulgata sau Vulgata in latina - Latin Vulgate Bible)

"That You built my reins Lord, You knit me together in my mother's womb." (Psalm 138, verse 13 - Bible)

"Orice tara care accepta avortul nu isi invata oamenii sa iubeasca, ci ii invata sa foloseasca orice violenta pentru a obtine ceea ce vor."  (Maica Tereza de Calcutta)

"Any country that accepts abortion is not teaching its people to love, but to use any violence to get what it wants." (Mother Teresa of Calcutta)

"Avortul omoara constiinta si distruge pacea.” (Maica Tereza de Calcutta)
"Abortion kills consciousness and destroy peace." (Mother Teresa of Calcutta)

"Numarul de avorturi arata starea morala a unei natiuni." (Patriarhul Chiril al Rusiei)
"Number of abortions show moral status of a nation." (Patriarch Kirill of Russia)

"Calea de realizare a binelui comun si a pacii este inainte de toate respectul fata de viata umana.” (Papa Benedict al XVI-lea)
"The way to achieve the common good and peace is above all respect for human life." (Pope Benedict XVI)

"Fara dreptul la viata, nici un alt drept nu poate avea inteles." (Ronald Reagan)
"Without the right to life, no other right can not be understood." (Ronald Reagan)


Una din activitatile proiectului „Rupe Tacerea” este diseminarea unor marturii personale despre impactul nefast al avortului in viata celor afectati. Toate marturiile sunt veridice. Multumim persoanelor care au fost de acord sa fie filmate pentru curajul de care au dat dovada, expunandu-se public in incercarea de a rupe tacerea din jurul unui subiect atat de delicat si dificil de abordat oriunde in lume, dar mai cu seama in Romania. -  Un proiect derulat de Asociatia Pro-vita pentru Nascuti si Nenascuti filiala Bucuresti.


Veau sa aflu! - Programul educational "Vreau sa aflu!" - Scop: Formarea unei perspective responsabile fata de relatiile sexuale; sprijinirea dezvoltarii personale prin constructia unor principii solide despre sexualitate, valorile morale si sociale. - Pro Vita Bucuresti - ProVitaBucuresti.ro
Veau sa aflu! - Programul educational "Vreau sa aflu!" - Scop: Formarea unei perspective responsabile fata de relatiile sexuale; sprijinirea dezvoltarii personale prin constructia unor principii solide despre sexualitate, valorile morale si sociale.

Strigatul mut. Afla adevarul despre avort!

Cultura Vietii - Blog de promovare a valorilor vietii - Pro Vita - Pro Life

CulturaVietii.ro - Stiri, informatii si analize pro-vita si pro-familie - Temele de interes ale blogului provita: bioetica (etica vietii si etica medicala - avort, reproducere asistata, handicap, contraceptie, fertilizare in vitro - FIV, etc.), eutanasie, sinucidere asistata, transplant de organe, handicap, clonare, inginerie genetica, celule stem, casatorie, familie, sexualitate, adoptie, demografie, prostitutie, trafic de persoane, homosexualitate, casatorie intre persoane de acelasi sex, politica, legislatie, etc. - toate dintr-o perspectiva conservatoare, in sens religios dar si al stiintelor juridice, politice si filosofice.

MEDICI PENTRU VIATA - In apararea vietii umane, din prima clipa. - MediciPentruViata.ro
"Medicii pentru viata" isi propun apararea vietii umane in toate stadiile sale, din momentul conceptiei pana la moartea naturala, in conformitate cu juramintele si deontologia medicale autentice.

Canal video Pro-Vita:
ProvitaTV.ro este un canal video dedicat filmelor documentare de interes pentru cei care sustin valorile pro-vita si manifesta interes pentru bioetica. Filmele abordeaza subiecte precum respectul pentru viata, avortul, eutanasia, reproducerea asistata, transplantul de organe, handicapul, clonarea, ingineria genetica, terapia cu celule stem etc.

Pro Vita Bucuresti pe Vimeo

Pro Vita Bucuresti pe Youtube

Ghid legislativ pentru familie si parinti Pro Vita Bucuresti

Alaturati-va initiativei
"UNUL DINTRE NOI"
pentru a strange 1 MILION de semnaturi in 2013
Unul dintre noi - One of Us
Alaturati-va initiativei "UNUL DINTRE NOI" pentru a strange 1 MILION de semnaturi in 2013 - Unul dintre noi - One of Us

Start in initiativa cetateneasca europeana „Unul dintre noi” - CulturaVietii.ro

Imi vaccinez fetita contra HPV?

Asociatia Provita - Filiala Bucuresti va ofera un material informativ despre vaccinul impotriva papilomavirusului uman (HPV).
Descarca pliantul de aici

 
DONEAZA - Ajutorul tau conteaza!

Asociatia Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti - Filiala Bucuresti a Asociatiei mama din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud. Prahova (zona Valenii de Munte circa 110 km de Bucuresti)

Asociatia "Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti" - Filiala Bucuresti a Asociatiei mama din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud. Prahova (zona Valenii de Munte circa 110 km de Bucuresti) unde sunt si asezamintele de plasament familial Pro-Vita conduse de preotul Nicolae Tanase.


Valea Plopului 418 Orphans on Facebook - Voluntari in Romania pentru a ajuta copii orfani (si copii salvati de la avort) din asezamintele de plasament familial Pro-Vita din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud. Prahova

Alianta Familiilor din Romania - AFR - Pentru familii adevarate si puternice.
 
Coalitia pentru Familie - CoalitiaPentruFamilie.ro

Filantropia Bisericii Ortodoxe
Filantropia Bisericii Ortodoxe - Harta cu activitatea social-filantropica, centrele social-filantropice si medicale ale Bisericii Ortodoxe Romane (BOR) - Patriarhia Romana

Harta cu activitatea social-filantropica, centrele social-filantropice si medicale ale Bisericii Ortodoxe Romane (BOR) - Patriarhia Romana - map.Patriarhia.ro

"Cel ce iubeste pe Domnul a iubit mai-nainte pe aproapele sau" (Sfantul Ioan Scararul)

Anti-Abortion Campaigns

International Pro-Life, Anti-Abortion Campaigns

PRO-LIFE AND PRO-WOMAN Go Hand-in-Hand - March for Life in America, USA - PRO-VITA (PENTRU-VIATA) SI PRO-FEMEIE merg mana in mana - Mars pentru Viata in America, USA - MarchForLife.org

PRO-LIFE AND PRO-WOMAN Go Hand-in-Hand - March for Life in America, USA - PRO-VITA (PENTRU-VIATA) SI PRO-FEMEIE merg mana in mana - Mars pentru Viata in America, USA - MarchForLife.org - 2PRO LIFE + PRO WOMEN go hand in hand - PRO LIFE CAMPAIGN - March For Life - Friday January 22nd 2016 in Washington DC, USA - MarchForLife.org

MARCHE POUR LA VIE - Dimanche 24 Janvier 2016 Paris, France
ETAT D'URGENCE: 600 AVORTEMENTS PAR JOUR - SA VIE EST MENACEE, PROTEGEONS-LA!

MARCHE POUR LA VIE - Dimanche 24 Janvier 2016 - ETAT D'URGENCE: 600 AVORTEMENTS PAR JOUR - SA VIE EST MENACEE, PROTEGEONS-LA! - JOURNEE DE L'ENFANT A NAITRE - ENGAGEZ-VOUS POUR LA DEFENSE DE LA VIE! - EnMarchePourLaVie.fr & ChoisirLaVie.fr

JOURNEE DE L'ENFANT A NAITRE - ENGAGEZ- VOUS POUR LA DEFENSE DE LA VIE! - EnMarchePourLaVie.fr & ChoisirLaVie.fr

En marche pour la Vie - Dimanche 13 Janvier 2013 Paris, France - EnMarchePourLaVie.fr

Grande Marche nationale pour le respect de la vie - Dimanche 22 Janvier 2012 Paris, France - EnMarchePourLaVie.fr

Marche pour la Vie - Paris - Dimanche 17 janvier 2010 - Marsul pentru Viata 2010 - Pro-Vite, Pro-Vita
Patruzeci de mii de manifestanti pentru viata, la Paris (2010)
O delegatie romana de la Asociatia Pro-Vita Bucuresti a participat, pentru a treia oara consecutiv, la Marsul pentru Viata de la Paris, cea mai mare manifestare europeana de acest fel.

Provita Bucuresti a participat la cel mai important eveniment prolife european
- Marche pour la Vie - Paris 2009 - CIVITAS

O declaratie de dragoste fata de viata: Marsul de la Paris 2010 - ProVitaBucuresti.ro

Anti-Abortion Campaign by EnMarchePourLaVie.fr

Marche pour la Vie - Bruxelles - L'avortement dechire sa vie - Il y a toujours une autre solution - MarchePourLaVieBruxelles.org

Anti-Abortion Campaign by MarchePourLaVieBruxelles.org

March for Life 2010 - Washington DC - Friday, January 22nd 2010 - Marsul pentru Viata 2010 - Pro-Life, Pro-Vita

Marsul Pentru Viata 2010 - Pro-Life, Pro-Vita - March for Life 2010 - Washington DC 22 Jan 2010
Anti-Abortion Campaign also by: StopTheAbortionMandate.com


URGENT ALERT - MARCH 2010

PRESIDENT OBAMA WILL TRY TO PUSH THROUGH PRO-ABORTION HEALTHCARE LEGISLATION

 Truth about Abortion - A part of the information from this Romanian Pro-Vita (Pro-Life) movement site is put on the international, global version of Pro-Life movement site: TruthAboutAbortion.org